Vasi Tartós bérlet

Kapcsolódó kép

Vasi Gazdaságfejlesztési Finanszírozási Program

Felpörgetjük vállakozását!!!

 
 

A Vas megyei Kereskedelmi és Iparkamara és partnerei által kidolgozott komplex finanszírozási program célja, hogy a kamarai tagok beruházásaihoz és működésükhöz szükséges, rugalmas és egyszerűen igénybe vehető finanszírozást biztosítson.

Operatív lízing/tartós bérlet

 

Egyéni vállalkozások és cégek számára nyújtott szolgáltatásunk. Ez a korábbi autóhitel termékhez képest egy olyan finanszírozási konstrukciónk, amely lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy alacsony költségen üzemeltethesse céges személyautóit, a beszerzés ÁFA tartalma a jogszabályban meghatározott módon visszaigényelhető, maradványértékes konstrukcióként a havi részletek mértéke tovább csökkenthető.Operatív lízing/tartós bérlet

Szolgáltatásunk legfontosabb előnyei:

A bérelt eszköz a bérbeadó könyveiben kerül aktiválásra (az Operatív lízingbeadó mutatja ki mérlegében és számolja el az értékcsökkenést) Az Operatív lízing gyakorlatilag egy mérlegen kívüli finanszírozás, melynek segítségével a Lízingbevevő cég sokkal kedvezőbb mérleg adatokat és pénzügyi mutatókat tud felmutatni. Az eszköz használatából eredő haszon, a segítségével előállított termék, vagy szolgáltatás eladásából származó árbevétel viszont növeli a cég nyereségét.

Amennyiben a lízingelt gépjárművet a vállalkozás céljaira használja, úgy a bérleti díj ÁFA tartalma jogszabályban meghatározott feltételekkel visszaigényelhető.

  • A bérleti díj költségként elszámolható.
  • A bérelt eszköz a bérbeadó könyveiben kerül aktiválásra (az Operatív lízingbeadó mutatja ki mérlegében és számolja el az értékcsökkenést) Az Operatív lízing gyakorlatilag egy mérlegen kívüli finanszírozás, melynek segítségével a Lízingbevevő cég sokkal kedvezőbb mérleg adatokat és pénzügyi mutatókat tud felmutatni.
  • Maradványértékes konstrukcióval csökkenthető a havi törlesztő részletek mértéke.
  • Gyors és rugalmas autócsere lehetőség a futamidő végén, ugyanis az ügyfélnek nincs vásárlási kötelezettsége.

Konstrukció jellemzői:

  • Új és használt gépjármű finanszírozásához is egyaránt igénybe vehető finanszírozási forma.
  • Szolgáltatásunk egyéni és társas vállalkozó ügyfeleink számára elérhető, személygépjárművek  esetén.
  • Kizárólag abban az esetben alkalmazható, ha a gépjárműről a lízingcég felé kiállított számla teljes ÁFA-s, azaz ÁFA-mentes, valamint különbözeti ÁFA-s értékesítés esetén nem.
  • HUF alapú- egyenletes törlesztésű konstrukció.
  • A futamidő végén a lízingbevevőt vevőkijelölési jog illeti meg, így a vállalati személyautó flotta gyorsan és rugalmasan újítható meg.


Direkt Leasing Kft. - Magyar